Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Wollen mutsen

Geef uw klanten wat extra warmte tijdens de koude dagen met een bedrukte wollen muts. Een lekkere muts om je hoofd is ontzettend fijn tijdens de koude winterdagen. Het geven van een bedrukte wollen muts aan uw klanten en zakenrelaties zal dan ook zeker gewaardeerd worden. Een functioneel relatiegeschenk als een wollen muts zal bij iedereen een lach op het gezicht bezorgen. In het ruime assortiment aan mutsen bij HSG Promotions vindt u verschillende wollen mutsen waar u uw keuze uit kunt maken. Help uw relaties de kou te trotseren en geef ze een unieke bedrukte wollen muts cadeau.
9,3
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten
9

" Job heeft ontzettend zijn best gedaan voor onze bestelling. Dankjewel voor je professionalisme! Communicatie is snel en vlekkeloos verlopen. Ook verze... "

Nikki 08 September 2021

Wollen mutsen bedrukken

Personaliseer de wollen mutsen met een uniek uiterlijk door ze te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de wollen mutsen bedrukken en zet ze in als relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. De wollen mutsen met logo zijn ook een erg effectief promotiemiddel voor uw bedrijf wanneer u ze uitdeelt. Doordat de mutsen daadwerkelijk gedragen zullen worden, zal uw bedrijfsnaam overal te zien zijn. Zeer positief voor de naamsbekendheid van uw bedrijf dus! Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen met het eindresultaat van de wollen muts met uw logo erop? Vraag dan via onze website of via de mail geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan.

Wollen mutsen met logo

Zoekt u een uniek en functioneel geschenk om weg te geven aan uw klanten en zakenrelaties of om als winterse give-away te gebruiken op een beurs, opendag of evenement? Een bedrukte wollen muts is de perfecte optie! Wollen mutsen bestelt u makkelijk en snel bij Mutsenwereld. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte wollen muts met opdruk. U kunt bij ons altijd contact opnemen met een van onze medewerkers wanneer u vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag! Ons team is eenvoudig te bereiken via de mail, chat of telefoon.