Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Wollen mutsen

Geef uw klanten en relaties wat extra warmte tijdens de koude winterdagen met een bedrukte wollen muts. Tijdens de koude winterdagen is een muts onmisbaar voor iedereen. Een warme wollen muts beschermt namelijk uw hoofd en oren erg goed tegen de kou. Een functioneel geschenk zoals een wollen muts zal zorgen voor een lach op ieders gezicht. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan mutsen, waaronder de wollen mutsen. We hebben mutsen van het merk SOXS. Met de wollen muts van SOXS gaat u goedgemutst de winter in! SOXS is een Nederlands merk dat bekend staat om haar wollen sokken en mutsen. SOXS maakt haar producten van ecologisch schapenwol uit Nieuw-Zeeland.

Meer lezen >

Wollen mutsen online bestellen

U kunt de wollen mutsen eenvoudig en snel online bestellen. Het bestellen van de wollen mutsen is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 50 stuks. De wollen mutsen met logo zijn een erg effectief promotiemiddel voor uw bedrijf wanneer u ze uitdeelt op beurzen of evenementen. Wanneer de mutsen keer op keer gedragen zullen worden, zal uw bedrijfsnaam overal te zien zijn. Dat is erg positief voor uw bedrijf want de hierdoor zal uw naamsbekendheid zeker toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Wollen mutsen bedrukken

De wollen mutsen kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. De mutsen kunnen bedrukt worden door middel van een eigen label en/of een eigen verpakking. Het label of de verpakking kunt u dan laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, website of zelf gekozen tekst. Help uw relaties en werknemers met het trotseren van de kou en geef ze een unieke bedrukte wollen muts cadeau! Zo zorgt u ervoor dat uw relaties en werknemers er altijd warm bij lopen en maakt u ook nog reclame voor uw bedrijf. Benieuwd naar hoe de wollen mutsen eruit zullen komen te zien met uw personalisatie? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >