Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Poederbaas mutsen

Niet alleen op wintersport, maar ook in Nederland liggen de temperaturen in de wintermaanden vaak rond het vriespunt. Reden genoeg dus om je lekker warm aan te kleden met een poederbaas muts! Poederbaas is een merk dat handgemaakt mutsen in verschillende modellen en vrolijke kleurtjes levert. Om er geweldig uit te zien in een echte Poederbaas muts, moet je ze niet met het logo naar voren dragen, maar met het logo naar de zijkant. Op deze manier zal de muts ook het beste om je hoofd zitten. Een wollen muts is een echte must-have voor in de winter. De Poederbaas mutsen houden je hoofd lekker warm door de gebreide wollen structuur van de mutsen. Daarnaast worden de mutsen tegenwoordig ook gezien als een echte aanvulling van je outfit.
9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Poederbaas mutsen borduren

Waar je ook heen gaat op wintersport, je komt de Poederbaas mutsen overal tegen. De Poederbaas mutsen kunnen op verschillende manieren voorzien worden van een personalisatie. Zo kan er bijvoorbeeld een borduring op de Poederbaas mutsen geplaatst worden. Daarnaast is het ook mogelijk om het label dat op de mutsen aanwezig is te voorzien van een personalisatie of bedrijfsgegevens. Er kan bijvoorbeeld een geweven label, een rubberen label, full color label of een kunstlederen label met uw tekst of bedrijfsnaam op de Poederbaas mutsen geplaatst worden. Val extra op tijdens de wintermaanden op de pistes en bestel online een gepersonaliseerde Poederbaas muts!

Poederbaas mutsen met logo

De collectie van Poederbaas bestaat uit beanies en headbands in verschillende prints en kleurencombinaties. Een Poederbaas muts met opdruk is een erg luxe relatiegeschenk waar u uw klanten en zakenrelaties zeker een lach op het gezicht mee zult bezorgen. Laat uw bedrijfsnaam, logo of website op de Poederbaas mutsen zetten en geef de mutsen als geschenk aan uw relaties. Zo zal uw bedrijfsnaam op veel plekken gezien worden en zal uw bedrijf op een positieve manier herinnerd worden.